Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Đoković rutinski do osmine finala

Đoković je danas nakon dva sata i 30 minuta igre pobijedio Ečeverija sa 6:3, 6:3, 7:6 (2) i tako ostvario 31. uzastopnu pobjedu u Melburnnu, a ukupno 92. na ovom turniru u karijeri.

Najbolju igru za sada na Australijan openu pokazao je Novak Đoković u trećem kolu protiv Argentinca Tomasa Ečeverija i plasirao se u osminu finala prvog Grend slema sezone.

Đoković je danas nakon dva sata i 30 minuta igre pobijedio Ečeverija sa 6:3, 6:3, 7:6 (2) i tako ostvario 31. uzastopnu pobjedu u Melburnnu, a ukupno 92. na ovom turniru u karijeri u ukupno 100.meču na prvom Grend slem turniru sezone.

Đoković je prva dva seta lako riješio u svoju korist sa po 6:3 napravivši ukupno tri brejka, dok protivniku nije dozvolio čak ni da stigne do 40:40, a kamoli da se ponada u brejk.

U trećem setu Đoković je ponovo uspješno servirao i održavao svoj servis gem, ali nije uspjevao da stigne do brejk lopte, tako da je taj dio igre otiša u 13. gem, a u taj-brejku Đoković je bio nezaustavljiv, prepustivši rivalu samo dva poena.

Đoković u osmini finala igra protiv boljeg iz duela Adrian Manarino (Francuska) – Ben Šelton (SAD).

Đoković je pobjedom protiv Ečeverije stigao do 364 pobjede na Grend slem turnirima i sada mu nedostaje još samo pet trijumfa da se i u toj kategoriji izjednači sa Rodžerom Federeriom, koji je zabilježio i 60 poraza, dok Đpkovićima svega 48.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve