Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković počistio Milera sa terena na startu US opena

Đoković e za samo sat i 34 minuta počistio sa terena Milera sa 6:0, 6:2, 6:3 i na taj način obezbijedio povratak na prvo mjesto ATP liste po završetku US opena.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ostvario je ubjedljivu pobjedu na startu US opena protiv Francuza Aleksandera Milera i plasirao se u drugo kolo.

Đoković e za samo sat i 34 minuta počistio sa terena Milera sa 6:0, 6:2, 6:3 i na taj način obezbijedio povratak na prvo mjesto ATP liste po završetku US opena.

Prvi set traao je svega 28 minuta, naredni 32 i već nakon sat vremena igre Đoković je vodio sa impresivnih 2:0 i bilo je jasno da Miler nema šansi za iznenađenje.

Francuz je nešto bolje zaigrao tek u trećem setu kada je u prva tri svoja servis gema servirao gotovo besprijekorno i svaki od njih osvoio sa nulom.

U sedmom gemu srpski teniser pravi prvi brejk i stiže lako do osvajanja trećeg seta serijom od 3:0 za konačni trijumf.

Već prvog dana US opena Đokoviću je olakšan put do finala pošto je Norvežanin Holger Rune, ćetvrti nosilac, eliminisan od Španca Roberta Karbaljesa Buene sa 3:1 u setovima 6:3, 4:6, 6:3, 6:2, poslije dva sata i 42 minuta igre.

Na terenu su bila još dvojica srpskih tenisera sa polovičnim uspehom – Laslo Đere je prošao dalje, Miomir Kecmanović već pakuje kofere i vraća se u Srbiju.

Đere je poslije dva sata i 21 minuta igre pobijedio Amerikanca Brendona Nakašimu sa 7:5, 6:4, 6:4 i plasirao se u drugo kolo gdje ga čeka Francuz Igo Gaston.

Kecmanović je ubjedljivo osvojio prvi set protiv Peruanca Huana Pabla Variljasa, bilo je 6:1 i onda potpuno stao. Kanađanin je to znao da iskoristi i pobijedio sa 1:6, 7:5, 7:5, 6:4 poslije tri sata i 13 minuta igre.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve