Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Đeka: Sramotno skandiranje dijela navijača Budućnosti, očekujem visoku kaznu od FSCG

Đeka očekuje jasnu reakciju podgoričkog kluba i visoku kaznu od strane Fudbalskog saveza Crne Gore kako se, kaže, ''ove ružne scene na našim stadionima ne bi više ponavljale''

Nakon sinoćnjeg sramotnog skandiranja dijela navijača Budućnosti na utakmici sa Dečićem ostao je gorak ukus, poručio je ministar u tehničkom mandatu Fatmir Đeka.

“Ne možemo da razumijemo da tako nešto uzvikuju oni koji su prije samo godinu klicali “Bećo majstore”. Kako ih nije bilo stid od tog istog Bećiraja koji je danas direktor Dečića”, naveo je ministar u reagovanju.

Đeka očekuje jasnu reakciju podgoričkog kluba i visoku kaznu od strane Fudbalskog saveza Crne Gore kako se, kaže, “ove ružne scene na našim stadionima ne bi više ponavljale”.

“Takvim navijačima nije mjesto na tribinama. Ovakvi incidenti su sramota za našu zemlju koja je primjer interkulturalizma u Evropi”, poručio je Đeka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
10.08.2023-16:27 16:27

Interesantno je primijetiti da je podpredśednik opštine Rakčević bio prisutan na utakmici, a da nije bio Šaranović iz Demokrata jer se po običaju bojao ponašanja dijela publike. Strah životu obraz često kalja stari su rekli i od živoga straha im maca pojela jezike. Ćute ka bidoni obadvojica potpredśednika ili zato što podržavaju onakvo ponašanje ili zato što se tortinjaju da ih ko iz grupe navijača śutra ne izšklepa na ulici ili ih ne izbruče kad ih đe sretnu. Ivan Vuković je uvijek reagovao i čak se raspravljao sa navijačima Zabjela, a ovi dvojica ka operisani muče…