Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Definitivno propao transfer: Sančo ne ide u Junajted

Iz Njemačke stižu vijesti da će Englez potpisati novi ugovor sa klubom, da želi da ostane i igra sa Torganom Azarom i Halandom, ali i da će čekati sljedeće ljeto i eventualni povratak u Premijer ligu

Izgleda da je transfer i definitivno propao. Naime, Džejdon Sančo neće u Junajted. “Đavoli” su odlučili da ne plate sumu koju traže Njemci, plus, pitanje je da li bi sada, poslije isteka “ultimatuma” Dortmund i pristao.
Sančo, Foto: Goal.com

Iz Njemačke stižu vijesti da će Englez potpisati novi ugovor sa klubom, da želi da ostane i igra sa Torganom Azarom i Halandom, ali i da će čekati sljedeće ljeto i eventualni povratak u Premijer ligu.

Junajted je na raskršću, pregovaraju oko Daglasa Košte, ali malo koga će to oduševiti, s obzirom na istoriju povreda Brazilca. On je doduše jeftiniji od nekih drugih meta, ali, malo ko vjeruje da bi bio ogromno pojačanje.

Bolja opcija, po mišljenju javnosti je odlični Dejvid Bruks iz Bornmuta, no on košta 50 miliona eura, iako su “Trešnje” ispale iz lige.

Izgleda da je bitka za Gabrijela Magaljaeša izgubljena. Arsenal je bio brži, mete otpadaju jedna za drugom. Rekli smo već da od Dibale nema ništa, niti je razmjena za Pogbu realna, Francuz će potpisati novi ugovor.

Iz Francuske je stigla vijest da je Musa Dembele na prodaju, vidjećemo hoće li Junajted krenuti po svoju davnašnju metu. Ipak, prioritet bi trebalo da bude odbrana. Solskjer traži štopera i lijevog beka, uz još jednog krilnog napadača i kako avgust odmiče, klubovi će tražiti veći novac, svjesni da “Đavoli” moraju da pojačaju ekipu.

Slabo napreduju i prodaje, sada se pojavila informacija da bi Dalota mogao da uzme PSŽ, ali za Džonsa, Roha, Lingarda nema ponuda, nema ni rješenja oko otkupa Smolinga, Roma neće platiti 20 miliona eura.

Sve u svemu, mnogo nepoznanica, nervoza kod menadžera koji je još prije ispadanja od Sevilje rekao da su mu potrebni igrači i jača konkurencija, no za sada klub ne uspijeva da odgovori na taj zahtev.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve