Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Danci pišu, Eriksen izabrao Inter

Danski list takođe piše da je za transfer Eriksena najviše zapeo trener Neroazura Antonio Konte koji smatra da mu je Danac neophodan u borbi za Skudeto sa Juventusom

Danski list Ekstra Bladet objavio je da je Inter blizu dogovora sa Totenhmom oko januarskog transfera Kristijana Eriksena u Milano i to za obeštećenje od oko 23 miliona eura.

Foto: Goal.com

Čini se da će oko 23 miliona biti dovoljno da omekša predsjednika Totenhema Danijela Levija da pusti sjajnog vezistu u Seriju A već ove zime, a s obzirom na to da bi u junu mogao da ga izgubi za džabe jer Eriksenu ističe ugovor i postaje slobodan igrač.

Danski list takođe piše da je za transfer Eriksena najviše zapeo trener Neroazura Antonio Konte koji smatra da mu je Danac neophodan u borbi za Skudeto sa Juventusom.

Inter je prije nekoliko dana izgubio trku sa Starom damom u pokušaju da dovede Dejana Kuluševskog iz Parme, ali je Konte izgleda uspio da ubijedi upravu da ne čeka ljeto već da odmah obezbijedi kapitalno pojačanje što Kristijan Eriksen sigurno jeste. Očekuje se da posao bude ozvaničen u narednih nekoliko dana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve