Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Crnu Goru predstavlja 14 takmičara

Crnogorski karate predstavljaće 14 takmičara na Prvenstvu malih zemalja Evrope

Karate reprezentacija Crne Gore učestvovaće na Prvenstvu malih zemalja Evrope, koje će od sjutra do 25. septembra biti održano u Vaduzu.

Najavljeno je učešće 388 takmičara iz osam država, koji će se nadmetati u konkurenciji do 14 godina, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora, u katama i borbama, pojedinačno i ekipno.

Crnogorski karate predstavljaće 14 takmičara – u konkurenciji dječaka i djevojčica do 14 godina nastupiće Uroš Stevović (kate i borbe), Teodora Medojević (kate), Una Vučičević (kate), Lana Čormaković (kate), Sava Popović (borbe), Lora Pean (borbe), Luka Klačar (kate), Neda Beljkaš (kate) i Saša Petrić (kate).

Takmičiće se i kadeti Sofija Mikulić (borbe) i Simon Simonović (borbe), juniori Lazar Sekulić (kate) i Lazar Potpara (borbe) i Jovana Stojanović, koja će nastupiti u konkurenciji seniora i mlađih seniora.

Takmičare će predvoditi selektor Slađan Mikulić i treneri Slavka Maksimović, Milan Božović i Goran Madić. Šef delegacije biće direktor reprezentacije Miodrad Radunović, a za Lihtenštajn otputovao je i sudija Veljko Brnović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve