Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Čović naveo imena napadača: “Aleksandar Mijajlović iz firme Bemaks, finansijer Mege, ima ovdje registrovane firme, u društvu je ekipe iz kafića Grand”

Predsjednik KK Crvena Zvezda Nebojša Čović danas je u jutarnjem programu TV Prva detaljno naveo imena napadača na košarkaše beogradskog kluba na meču u srijedu u Podgorici

Predsjednik KK Crvena Zvezda Nebojša Čović danas je u jutarnjem programu TV Prva detaljno naveo imena napadača na košarkaše beogradskog kluba na meču u srijedu u Podgorici.

– O kojim ljudima se radi, vjerovatno je da Amar Nuhodžić sin Mevludina Nuhodžića, ministra unutrašnjih poslova Crne Gore predvodi cijelu tu grupu. To je nevjerovatno, šta će onda policija da radi kada njegov sin radi te stvari. Među učesnicima je i Miroslav Nedović, Miloš Golubović sin predsjednika Privredne komore Crne Gore Vlastimira Golubovića, vlasnika firme Kalia, koja se bavi rasadnicima i jednog od velikih finansijera Budućnosti. Tu je bio i Zoran Marković u crnoj jakni, koji je napao pomoćnog trenera Milenka Topića koji je tom klubu donio nekoliko titula i Filipa Čovića, zamahuje nogom na njih. Taj Zoran Marković radi u Agenciji za sprječavanje korupcije Crne Gore. Nikola Kovačević u plavo bijelom dresu, to je neki arhitekta.  Među njima je bio i Aleksandar Mijajlović Bemaks, finansijer Mege, srpskog košarkaškog kluba. Čovjek koji ovdje ima registrovane firme u društvu je ekipe iz kafića Grand. Svi su identifikovani…Za sve njih imamo podatke”, tvrdi Čović.

Imena se pominju na snimku na 1 minut i 42 sekunde.

Foto: Istinomer.rs

Posljednja i odlučujuća utakmica finala ABA lige na programu je u ponedjeljak od 19 časova, a igra se u dvorani Aleksandar Nikolić.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve