Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Počela kampanja Nebojše Čovića traži pomoć države uoči finala ABA lige

On je to rekao uoči početka finalne serije ABA lige, u kojoj će se “crveno-beli“ sastati sa ekipom Budućnosti iz Podgorice

Predsjednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović je na konferenciji za medije rekao da je klubu neophodna podrška države.

On je to rekao uoči početka finalne serije ABA lige, u kojoj će se “crveno-beli“ sastati sa ekipom Budućnosti iz Podgorice.

“Za nas je finalna serija ABA lige važna jer je to poslednji korak ka cilju koji smo definisali, a to je osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu. To nije samo klupski interes, mislim da je to kompletan interes srpske košarke, da ima predstavnika u Evroligi, a na neki način to je i interes cijele Republike Srbije. Neophodna nam je pomoć države u poslu koji je ispred nas. Naglašavam države jer ćemo se u finalu sresti sa klubom koji je očigledno državni projekat, korporativne organizacije”, naveo je Čović.

On je pozvao navijače Zvezde da ispune halu “Aleksandar Nikolić” i da korektno navijaju.

“Gostujućim navijačima neće biti dozvoljen ulazak u halu. Prodaja karata će biti u paketu, i za petak i za nedelju, a prodaja karata počinje u srijedu“, rekao je Čović.

On se zahvalio predsjedniku države, ljudima iz Grada Beograda, Fudbalskom savezu Srbije i Rukometnom savezu Srbije za mogućnost da Zvezda kao domaćin svoje mečeve u finalu igra u hali “Aleksandar Nikolić“.

Čović je istakao da je polufinalna serije između Zvezde i Partizana bila finale pre finala i da mu je žao što se ta dva kluba nisu našla u duelu koji odlučuje šampiona regionalnog takmičenja.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve