Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

COK i Erste banka potpisali sponzorski ugovor

Sponzorski pul Cnogorskog olimpijskog komiteta dobio novog partnera.

Crnogorski olimpijski komitet i Erste banka potpisali su sponzorski ugovor, koji će važiti do završetka Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

Kroz ovu saradnju, COK i Erste banka udružili su snage kako bi podržali crnogorske sportiste u ostvarivanju snova i pružili im najbolje moguće uslove za pripremu i nastupe na međunarodnoj sportskoj sceni.

Dušan Simonović, predsjednik COK-a istakao je da je Erste banka, kao jedna od vodećih finansijskih institucija u zemlji, idealan partner Crnogorskog olimpijskog komiteta.

“Partnerstvo između Crnogorskog olimpijskog komiteta i Erste banke je primjer kako poslovni sektor može aktivno da učestvuje u razvoju sporta i stvaranju pozitivnih promjena u društvu. Ponosni smo što imamo Erste banku kao partnera i člana crnogorske olimpijske porodice i vjerujemo da ćemo zajednički ostvariti sjajne rezultate za crnogorski sport. Crnogorski olimpijski komitet izražava veliku zahvalnost Erste banci na povjerenju i podršci. Vjerujemo da će ovo partnerstvo donijeti brojne koristi za naše sportiste, sportistkinje i cjelokupnu crnogorsku sportsku zajednicu. Zajedno, jačamo temelje uspjeha i ostvarujemo velike sportske snove”, kazao je Simonović.

Predsjednik Upravnog odbora Erste banke, Aleksa Lukić, istakao je da kroz saradnju sa COK-om žele da na konkretan i održiv način doprinesu kvalitetu priprema olimpijskog tima i razvoju olimpijskih sportova u Crnoj Gori, ali ne samo to.

“Naša je želja da na svakom koraku ističemo i živimo univerzalne vrijednosti čovječanstva, a koje se nalaze u srcu olimpizma: izvrsnost, poštovanje i prijateljstvo. Kao finansijska institucija, a banku prije svega čine ljudi koji rade za ljude, ove vrijednosti osjećamo bliskim i našim”.

Član Upravnog odbora Erste banke, Darko Keković, kazao je da se unaprijed raduju brojnim uspješnim i plemenitim sportskim pričama koje će nam naredna godina ispričati.

“Vjerujemo u naše olimpijke i olimpijce, znam i da oni vjeruju u sebe. Uvjeren sam da je ovo samo početak naše olimpijske priče i da ćemo nastaviti saradnju i u narednim godinama. Biti sa vama i uz vas čini nas ponosnim i privilegovanim”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve