Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelsi pravi napad za titulu: Meta Lautaro Martinez

Čelsi će za Lautara morati da plati barem 70 miliona eura. Za usluge Argentinca veliko interesovanje pokazao je i Totenhem, ali se čini da bi Martinez radio odabrao Stamford bridž i igru sa Lukakuom

Povratak belgijskog napadača Romelua Lukakua u Čelsi prošlog ljeta bio je jedna od najvećih transfera u svijetu fudbala. “Plavci” su Interu platili 113 miliona funti za otkup ugovora snažnog centarfora, ali nisu mnogo dobili od njega.

Lukaku se muči po povratku na “Stamford bridž”. Belgijanac je često osporavan ove sezone, bio je na klupi i van protokola, ali je uspio da sakupi 44 utakmice za Čelsi i postigne 15 golova u svim takmičenjima. Nedovoljno za igrača njegovog renomea.

Sve su jače spekulacije da bi 29-godišnjak iz Antverepena mogao da se vrati u Inter sa kojim je osvojio titulu u Italiji 2021. godine. Tada mu je društvo u napadu pravio Lautaro Martiznez. Njih dvojica bili su “nezaustavljivi” i dominantno donijeli titulu “neroauzurima”.

Navijači Intera nadaju se da će ponovo gledati ovaj tandem na “Meaci”, ali engleski mediji donose informaciju da je Čelsi zainteresovan da Lukakua načini “srećnim” i dovede mu “omiljenog” saigrača, Lautara Martineza.

Čelsi će za Lautara morati da plati barem 70 miliona eura. Za usluge Argentinca veliko interesovanje pokazao je i Totenhem, ali se čini da bi Martinez radio odabrao Stamford bridž i igru sa Lukakuom.

Sigurno da se i Belgijanac nada njegovom dolasku. Lukaku je u Interovoj šampionskoj sezoni postigao 47 golova, kada je pored sebe imao Lautara. Na novim vlasnicima Čelsija je da ga učine srećnim i sačekaju da im se vrati “pravi” Romelu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve