Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Čavor: Vjerujemo da slijedi spektakl u Podgorici

Utakmica između Farskih Ostrva i Crne Gore igra se u Kopenhagenu u četvrtak sa početkom u 19 časova i 30 minuta, a meč sa Ukrajinom je na programu 16. juna sa početkom u 18 časova

Rukometaši Crne Gore će 13. juna odmjeriti snage sa Farskim Ostrvima u kvalifikacima za šampionat Evrope.

Foto: Reprezentacija.me

Meč je od vitalnog značaja, kao i duel sa Ukrajinom koji je na programu 16. juna u Podgorici. Izabranici Zorana Roganovića imaju veliku priliku da sa dvije pobjede izbore plasman na Evropsko prvenstvo, a nije izgledalo da je tako nešto moguće, naprotiv.

Međutim, prema riječima jednog od najboljih igrača državnog tima Stefana Čavora situacija je sada potpuno drugačija u odnosu na start kvalifikacija.

„Iskreno, pristup meču protiv Farskih Ostrva u Podgorici nije bio na željenom niovu. Tek kada smo bili u bezizlaznoj situaciji, kada smo gubili sa pet golova razlike, uspjeli smo da povedemo, ali su Farani stigli do zasluženog boda. Neuspjeh u tom meču se odrazio na partiju koju smo prikazali u Ukrajini. Pauza u kvalifikacijama nam je prijala. Zbili smo redove, dogovorili se da odigramo na sve ili ništa protiv Danske, da pružimo i posljednji atom snage protiv olimpijskih i svjetskih šampiona. Pobijedili smo i ponovo smo u igri za Evropsko prvenstvo“, rekao je Stefan Čavor za Sport Klub i nastavio:

„Sada nam je jasno koliko nas težak posao očekuje protiv Farana u Ukrajinaca. Pored toga, svjesni smo i kakav je ulog na talonu. Atmosfera u timu je fantastična, pozitivna energija se osjeća u vazduhu. Trenutno mislimo samo na Farane. Moramo da se borimo kao lavovi za svaku loptu, za svaki pedalj terena kako bi stigli do pobjede. Zatim, kao i svi u timu vjerujem da slijedi spektakl u Podgorici. Dupke puna dvorana, ponovo borba do posljednjeg daha protiv Ukrajine, a zatim i veliko slavlje zbog plasmana na Evropsko prvenstvo“.

Utakmica između Farskih Ostrva i Crne Gore igra se u Kopenhagenu u četvrtak sa početkom u 19 časova i 30 minuta, a meč sa Ukrajinom je na programu 16. juna sa početkom u 18 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve