Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Budva šesti put uzastopno najbolja u Kupu

Jedinstvo je pehare u ovom takmičenju osvajalo 2017. i 2018. godine.

Odbojkaši Budve osvojii su šesti put uzastopni Kup Crne Gore, pošto su večeras u finalu u Bijelom Polju u fantastičnoj atmosferi savaldali domaće Jedinstvo sa 3:0 (25:21, 26:24, 25:22).

Jedinstvo je pehare u ovom takmičenju osvajalo 2017. i 2018. godine.

U sva tri seta viđena je zanimljiva i na momente dramatična borba, ali je u završnicama dolazilo do izražaja veće iskustvo i igrački kvalitet aktuelnog šampiona Crne Gore.

Domaćin je bolje ušao u meč, vodio sredinom seta 12:9, ali nije izdržao psihološki pritisak, pa su u drugom dijelu uvodnog seta finala gosti iz Budve prokrenulu rezultat i poveli sa 1:0.

U drugom setu bilo je još dramatičnije iako je vodila Budva, ali vođeni velikom željom odbojkaši Jedinstva nisu odustajali i uspejli su da set uvedu u razliku.

I taman kada su se domaći navijači ponadali izjednačenju u setovima Benajmin Hadžisalihović je uhvatio napad domaćina i omogućio peon za drugi set Budvi.

U trećem setu servisi Hadžisalihovića napravili su razliku, Budva je došla do šest poena prednosti (12:6), ali se Jedinstvo vratilo u igru, ali snage za potpun preokret nije imalo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve