Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Budva porazom od Medveščaka završila turnir

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već poslije prvih osam minuta igre. Ovaj period tim iz Zagreba dobio je sa 5:1 i trasirao sebi put ka pobjedi.

Vaterpolisti Budve poraženi su u posljednjem kolu drugog turnira regionalne A1 lige od ekipe Medveščaka rezultatom 12:8 (5:1, 1:2, 3:1, 3:4).

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već poslije prvih osam minuta igre. Ovaj period tim iz Zagreba dobio je sa 5:1 i trasirao sebi put ka pobjedi. Prvi gol za Budvane stigao je poslije pet i po minuta igre, a strijelac je bio Todor Vukčević.

U drugoj dionici odbrana Delfina je bila dobra, ali napad ponovo nije funkcionisao, pa je na sredini meča bilo 6:3 za Zagrepčane. Medveščak je otpor Budve do kraja slomio u trećoj dionici koju je dobio sa 3:1 i tako sa +5 (9:4) dočekao posljednju dionicu koja je bila najefikasnija, a Budvani su uspjeli samo da ublaže poraz za konačnih 12:8.

Najefikasniji u ekipi Budve sa dva gola bio je Radivoj Radanović. Po jedan su dodali Stefan Kruta, Luka Savić, Petar Dabić, Todor Vukčević, Stefan Kovačević i Tadija Matijašević.

Sa druge strane, Delfinima je mnogo problema zadavao Bojan Car koji je meč završio sa šest pogodaka. Dva je dodao Borna Sirovec, dok su po jednom precizni bili Mislav Bakarić, Antonio Gavranić, Nikola Šimunović i Vid Brčić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve