Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Budućnost vjeruje u zaokret u sezoni, Milinković: Moramo da budemo mudri i strpljivi

Dva najveća tima u Crnoj Gori nisu dobro otvorila sezonu – Sutjeska je osvojila šest bodova, šampion jedan manje, a današnji meč meč (19.30) igraće se bez prisustva publike

Derbi 5. kola Meridianbet 1. CFL igra se u Nikšiću – sastaju se Sutjeska i Budućnost.

Dva najveća tima u Crnoj Gori nisu dobro otvorila sezonu – Sutjeska je osvojila šest bodova, šampion jedan manje, a današnji meč meč (19.30) igraće se bez prisustva publike.

“Svakako je ovo utakmica koja izaziva najveću pažnju u crnogorskom fudbalu. Veliki je hendikep za igrače to što neće biti publike, ali očekujem da moj tim da maksimum u ovom momentu. Vjerujem da će to biti dovoljno za dobar rezultat”, rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković.

Na klupi Sutjeske će debitovati trener Vladimir Janković.

“Možda je to neki psihološki plus za njih, jer se uvijek razdrma ekipa kada dođe novi trener. Za 7-10 dana ni mnogo bolji treneri nego što smo mi ne mogu da promijene mnogo toga. Kao što su i oni nas gledali u ovim utakmicama i analizirali, isto tako smo i mi, ali nisam još vidio ekipu koja ima neki kontinuitet i neko poboljšanje iz utakmice u utakmicu. Mi moramo da budemo mudri i strpljivi, da pokušamo da iskoristimo prednosti koje imamo”, istakao je Milinković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve