Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost većeras u Sremskoj Mitrovici za polufinale i mečeve protiv Crvene zvezde

Budućnost Voli danas (18 časova) ima prvu meč-loptu za polufinale u Sremskoj Mitrovici, gdje je prije četiri sedmice.

Nakon Prvog meča u Podgorici mnogo zadovoljniji su košarkaši crnogorskog šampiona koji su poveli sa 1:0 u četvrtfinalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige, iako se od ubjedljivog trijumfa nije došlo lako.

Naime. prije devet dana, Erik Grin je serijom šuteva riješio sve dileme i donio Budućnost Voliju vođstvo protiv Mege.

Budućnost Voli danas (18 časova) ima prvu meč-loptu za polufinale u Sremskoj Mitrovici, gdje je prije četiri sedmice pobjedom protiv istog rivala obezbijedila treću poziciju u plej-ofu.

“Arhivirali smo prvu utakmicu, pokušali smo da iz nje uzmemo pozitivne stvari koje su se desile. Sa ogromnom pažnjom smo pristupili pripremi drugog meča. U prvoj četvrtini i posljednjih pet minuta prvog susreta, Mega je pokazala koliko može da bude opasna. To je talentovana ekipa koja igra dobro i trenirana je jako dobro”, kazao je Mijović.

Kvalitet je na strani Budućnosti, u to nema sumnje, ali protiv Mege ne smije da bude opuštanja.

“Ako im dozvolite da igraju njihovu igru, odnosno da nivo agresivnosti ne bude na dobrom nivou, onda postaju još opasniji. Nadam se da ćemo u tom dijelu odraditi bolji posao. Da će pritisak na njihovu spoljnu liniju da bude na višem nivou nego što je to bio slučaj na prvoj utakmici”, upozorava na opreznost i respekt rivala Mijović.

I pored ubjedljivog poraza rival iz Sremske Mitrovice eje i u prvoj utakmici pokazala zube, pošto je poslije šest minuta vodila 11 razlike (21:10), ali je na poluvremenu bilo 49:37, nakon što je Grin vezao 20 poena.

“Prvu utakmicu smo igrali jako dobro. Oni su bolje otvorili meč, ali smo uz Erikovu minijaturu kontrolisali meč i priveli ga kraju. Utakmica u Sremskoj Mitrovici će biti teža. Imali smo vremena da odmorimo. Svi igrači su zdravi, idemo na pobjed”, kaže Aleksa Ilić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve