Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost sa Megom, Mijović oprezan: To su najtalentovaniji momci iz regiona

Mislim da je Mega dolaskom Nikole Jankovića dobila čvrstinu u reketu, iskustvo i očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu protiv ekipe koja je u prva četiri kola pokazala zaista mnogo

Košarkaši Budućnost Volija večeras nastavljaju takmičenje u Admiralbet ABA ligi.

U “Moraču” dolazi Mega (19 sati), tim koji je u ponedjeljak srušio Partizan i potvrdio ogroman potencijal, pa “plavi” znaju da mogu da upadnu u probleme.

“To je ekipa koja je jako dobro selektirana sa najtalentovanijim momcima iz regiona. Tim koji igra jako lijepu i dopadljivu košarku i mislim da je sav svoj talenat krunisao pobjedom protiv evroligaške ekipe Partizana, što dovoljno govori o kvalitetu”, rekao je trener Podgoričana Petar Mijović.

Budućnost, ipak, zna šta želi – da u 5. kolu dođe do 5. trijumfa.

“Mi smo, s druge strane, u velikom broju utakmica i malom broju dana za pripremu, ali to je ritam koji je uobičajen. Moramo prvo da izvučemo pouke i da se bavimo sobom. Biće zahtjevno, Mega igra dobro i mislim da prevashodno treba da odgovorimo na energiju, na intenzitet u kojem igraju, a onda i sa taktičke strane da njihove prve opcije – Topića, Đurišića, Jelavića spriječimo da dođu do svog nivoa”, kazao je Mijović i zaključio:

“Mislim da je Mega dolaskom Nikole Jankovića dobila čvrstinu u reketu, iskustvo i očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu protiv ekipe koja je u prva četiri kola pokazala zaista mnogo”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve