Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Budućnost protiv Igokee: Da se smanje intervali loše igre

Nakon FMP-a i Splita, rival je Igokea – tim koji je u prošlom kolu savladao Crvenu zvezdu i koji ove sezone ima ambicije da ugrozi favorite

Košarkaši Budućnost Volija u subotu od 19 sati igraju treći meč u sezoni u “Morači”.

Nakon FMP-a i Splita, rival je Igokea – tim koji je u prošlom kolu savladao Crvenu zvezdu i koji ove sezone ima ambicije da ugrozi favorite.

– Igokea je savladala Zvezdu, što dovoljno govori o kvalitetu sjutrašnjeg rivala. Oni žele da budu u Top 6 ABA ligi, ali smatram da smo mi favoriti. Potrudićemo se da energija bude na nivou, da ćemo smanjimo greške iz nekih prethodnih duela i da igramo dobro u kontinuitetu, rekao je bek ”plavih” Igor Drobnjak.

Edin Atić, bivši igrač Igokee, dobro zna kvalitet sastava iz Laktaša.

– Igokea je i ove sezone napravila dosta dobru ekipu. Biće svim protivnicima neugodno protiv njih, dokazali su to i protiv Zvezde, gdje su bili odlični 30 minuta. Potom su u FIBA Ligi šampiona tijesno izgubili od Galatasaraja i tu se vidi kvalitet tima, kazao je Atić i dodao:

– Mi smo radili ove sezone dosta na stvarima koje treba da popravimo. Moramo da smanjimo intervale loše igre i da kada napravimo prednost, da je i održimo. Moramo da budemo agresivni od početka i da uradimo sve da nametnemo naš ritam, zaključio je Atić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve