Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bruksbi nakon poraza od Novaka: Nešto se pojavilo u završnici drugog seta, onda i u trećem

Mladi 20-godišnji teniser krenuo je sjajno (6:1), ali je na kraju presudio kvalitet i neuporedivo veće iskustvo prvog reketa planete

Dženson Bruksbi prikazao je odličan tenis protiv Novaka Đokovića, ali sem lako dobijenog uvodnog seta, Amerikanac ne može biti zadovoljan konačnim rezultatom.

Mladi 20-godišnji teniser krenuo je sjajno (6:1), ali je na kraju presudio kvalitet i neuporedivo veće iskustvo prvog reketa planete.

– Nešto se pojavilo u završnici drugog seta, onda i u trećem. Čak i u trećem. Uprkos danu pauze… Lijevi kuk me je mučio i u ranoj fazi meča, poslije još više. Nije to izgovor niti bilo šta slično, ali malo mi je to išlo ”kroz nogu” – više sam se mučio da se odgurnem i krećem. Ipak, i to je dio sporta. Definitivno mislim da bih, da nije bilo toga, mogao da zadržim nivo igre bliže onom koji sam imao u prvom setu, rekao je Bruksbi.

Prije poraza od Đokovića, Bruksbi je savladao Mikaela Imera, Tejlora Frica i Aslana Karaceva.

– Vjerovao sam u sebe, da mogu da ga pobijedim, da mogu da pobijedim bilo koga. I prije meča sam 100 posto vjerovao da mogu da pobijedim, mislim da sam nivoom pokazao da mogu svakoga da dobijem. Mislim da me je to kretanje malo poremetilo do kraja meča, ali ne kažem to kao izgovor. Svaka čast i njemu što je podigao nivo igre, zaključio je Bruksbi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve