Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Brnović: Napadački i odbrambeno Krim se apsolutno razlikuje od Đera

“Plave” u subotu igraju sa Krimom kod kuće. Slovenačka ekipa nije najbolje ušla u glavnu rundu, dva poraza (Brest i Valčea) udaljili su ovaj tim od četvrtfinala LŠ

Tatjana Brnović vidi snažniju i konkretniju Budućnost u nastavku Lige šampiona. Optimizam je ojačala nakon Đera, gdje je njen tim do posljednjeg trenutka bio u priči oko bodova.

Brnović, Foto: ŽRK Budućnost

“Bilo je grešaka u odbrani, ali smo se vrlo jako i mudro nosili sa onakvom ekipom i rotacijama. Smatram da smo odbrambeno uspjele da odgovorimo skoro svakom zadatku. Sto se tiče ostalih segmenata igre, potpuno smo uspjele da zaustavimo njihovu brzu igru. Mislim da su tehničke greške dobrim dijelom uticale na poraz, a ekipa kakva je Đer greške uvijek kažnjava”, kazala je Brnović.

“Plave” u subotu igraju sa Krimom kod kuće. Slovenačka ekipa nije najbolje ušla u glavnu rundu, dva poraza (Brest i Valčea) udaljili su ovaj tim od četvrtfinala LŠ.

“Napadački i odbrambeno Krim se apsolutno razlikuje od Đera. Za ovaj tim je potrebna potpuna koncentracija u napadu, konkretno za dublju i pokretljivu zonu, koja je karakteristična za njih, i sa dosta izlazaka i presingom na spoljne igračice. Moraćemo protiv ovakve odbrane da pokažemo istrajnost. I naša odbrana mora biti kompaktna. Posebno da vodimo računa o vraćanju, jer su ove igračice brze i vole lake golove”.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve