Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Brazilski velikan odabrao Argentinca – Sampaoli brani tron u Južnoj Americi!

Sampaoli će debi na klupi Flamenga imati u nedjelju od 21 sat po našem vremenu, kada velikan iz Rija dočekuje Koritibu u šampionatu Brazila

Aktuelni šampion Kopa Libertadores, brazilski velikan Flamengo, imenovao je argentinskog trenera Horhea Sampaolija za novog šefa stručno štaba, zvanično je objavljeno noćas.

Sampaoli je jedan od najcjenjenijih trenera u Južnoj Americi. Osvojio je Kopa Amerika sa Čileom 2015. godine, a od 2018. do 2021. godine radio je u Brazilu, tada je sa klupe predvodio Santos i Atletiko Mineiro.

Flamengo i Sampaoli potpisali su ugovor do kraja 2024. godine, a nekadašnji trener Sevilje će u brazilskom velikanu zamijeniti Portugalca Vitora Pereiru koji nije uspio da osvoji nijedan od četiri trofeja za koje se borio klub iz Rio de Žaneira od početka ove godine.

Nije išlo dobro ni Sampaoliju u posljednje vrijeme. Iskusni 63-godišnjak započeo je sezonu na klupi Sevilje, ali je otišao iz Andaluzije 20. marta zbog slabih rezultata.

Sampaoli će debi na klupi Flamenga imati u nedjelju od 21 sat po našem vremenu, kada velikan iz Rija dočekuje Koritibu u šampionatu Brazila.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve