Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bokan: Imaćemo najjači tim u istoriji

Predsjednik košarkaškog kluba Budućnost Voli Dragan Bokan saopštio je danas da nema tih uslova koje Budućnost, grad i Crna Gora ne mogu ispuniti kako bi klub od naredne sezone igrao u društvu evropskih velikana.

Sve je u rukama KK Budućnost, Podgorice i Crne Gore. Prema tome, što se tiče kapaciteta ‘Morače’, finansija kluba i svih ostalih uslova – to je rješiva stvar. Imamo rješenje i za garancije prvoklasnih banaka. Siguran sam da će Podgorici biti potrebna najbolja moguća organizacija”, kazao je Bokan za RTCG.

Predsjednik kluba iz Njegoševog parka najavio je stvaranje ekipe koja odavno nije viđena na ovim prostorima.

Ako Budućnost želi da igra Evroligu treba da ima respektabilan tim i siguran sam da će ga imati i siguran sam da će KK Budućnost možda sljedeće sezone imati najjači tim u istoriji”, naglasio je Bokan.

Saopštio je da je zakazan sastanak sa čelnicima Evrolige.

-Ne želim da otkrivam detalje razgovora sa Evroligom jer znam da će se zloupotrebljavati, pa želim da budem jako precizan i oprezan. Javnost će biti blagovremeno informisana. Sve ide kako treba-, kazao je Bokan.

Finalnu seriju van parketa obilježio je svojevrsni “rat saopštenjima” Budućnosti i Zvezde, pošto su iz beogradskog tima optuživali “plave” zbog suđenja.

Uspjeh Budućnosti, kako je istakao, velika je šansa za crnogorsku košarku, ali i sport uopšte.

“Ovo je velika prilika da jako dobro pozicioniramo Crnu Goru na mapi Evrope. Na krilima Budućnosti treba graditi imidž Podgorice i Crne Gore”, smatra Bokan.

Budućnost Voli je u subotu prvi put u klupskoj istoriji osvojila ABA ligu. Plavi su u finalu bili bolji od Crvene zvezde 3:1.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve