Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Bojana Popović: Debrecin je opasan sa svih pozicija

Dva teška poraza u gostima, od Odenzea i Đer sa 15 odnosno 18 golova razlike, i neočekivani porazje u Podgorici protiv Bitighajma su uvod u sezonu od koje se znatno više očekivalo.

Rukometašice Budućnosti nijesu ispunile očekivanja na startu Lige šampiona, tri poraza u prva četiri kola, od toga dva veoma ubjedljiva na gostovanjima, daleko je oid najavljivanih  želj prije starta sezone.

Dva teška poraza u gostima, od Odenzea i Đer sa 15 odnosno 18 golova razlike, i neočekivani porazje u Podgorici protiv Bitighajma su uvod u sezonu od koje se znatno više očekivalo.

Izabranice Bojane Popović su jedinu pobjedu ove sezone ostvarile protiv Savehofa (31:30), ali i Mađarice imaju identičan učinak u prva četiri kola Lige šampiona.
Zbog toga u taboru Budućnosti vjeruju da bi sjutra u Mađarskoj protiv Debrecina mogle da stignu do prve pobjede u gostima ove sezone.

“Idemo hrabro – moramo da dižemo igru, polako se podižu igračice koje nisu bile na nivou na prvim utakmicama. Svakako očekujem bolje izdanje nego do sada. Debrecin ima energiju, koja je fascinantna i moramo da odgovorimo na isti način”, rekla je Bojana Popović.

Ubjedljivi porazi protiv Odenzea i Đera rezultat su i slabije igre u dobrani, koja nije bila u stanju da odgovori zadacima protiv veoma kvalitetnih rivala, a mnogo golova je primljeno i protiv Savehofa (30).

“Posebno zbog toga što igračice Debrecina često rješavaju napad u igri jedan na jedan, sa mnogo rizika. Idu na glavu, teške su za čuvanje, ne razmišljaju mnogo… Gustinom i pomaganjem u odbrani to treba da riješimo. Rival je tim koji raste, koji sa svih strana može da zaprijeti. Vjerujem da će biti prava borba, vjerovatno i dosta isključenja”, kaže Popović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve