Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Beker: Ne vjerujem da će Nadal ponovo igrati ako ne bude mogao da pobjeđuje

Nadal je nakon povrede zbog koje pauzira od januara već počeo da trenira, ali samo u teretani i u bazenu, a cilj je da igra na Australijan openu početkom 2024.

Godina polako prolazi, a od povratka Rafaela Nadala i dalje nema ništa. A, kako misli još jedna teniska legenda Boris Beker, možda od velikog povratka španske ikone ne bude ništa.

“Ne vjerujem da će Rafa ponovo igrati ako ne bude mogao da pobjeđuje. Ne vidim mogućnost da se on vrati na teren samo da bi se oprostio od publike. On se nikada neće vratiti da igra prvo ili drugo kolo. Ako se vrati, željeće da osvaja turnire. Takav je karakter”, rekao je Beker.

Nadal je nakon povrede zbog koje pauzira od januara već počeo da trenira, ali samo u teretani i u bazenu, a cilj je da igra na Australijan openu početkom 2024.

“Mislim da mu neće biti lako na početku, ali kada stigne proljeće, a on ostane zdrav i počnu turniri na šljaci, tada će biti opasan. Imaće nekih 10-15 mečeva a u tom slučaju nikada se ne bih kladio protiv njega na šljaci. Ako bude spreman – za mene će on biti favorit na Rolan Garosu”, jasan je Njemac.

A kada Nadal ode, biće to veliki gubitak za tenis.

“On nije samo teniska legenda, nego i sportska. Rafa je jedan od najvažnijih sportista u posljednjih 25 godina. Promijenio je tenis, ali ga i učinio mnogo popularnijim u svojoj zemlji. Nastaće velika rupa ako ne bude više igrao, ali ja vjerujem da će se vratiti na teren”, zaključio je Beker.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve