Beker: Đoković zaslužuje više poštovanja

Poslije petočasovne borbe u finalu Vimbldona i pobjede nad Rodžerom Federerom publika nije bila sasvim oduševljena što je Novak Đoković taj koji je podigao pehar. Boris Beker smatra da to nije fer i da Novak zaslužuje više poštovanja

Boris Beker je uživo gledao finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Njemački legendarni teniser je odmah čestitao svom bivšem pulenu 16. grend slem, a takođe je poručio da Novak zaslužuje više poštovanja od teniske javnosti nego što je trenutno dobija.

Foto: Bbc.co.uk

Posle petočasovne borbe u finalu Vimbldona i pobjede nad Rodžerom Federerom publika nije bila sasvim oduševljena što je Novak Đoković taj koji je podigao pehar. Boris Beker smatra da to nije fer i da Novak zaslužuje više poštovanja.

“To je Novaku bio i okidač da se bori u petom setu. Malo ga je nerviralo sve to i neke ljude u publici je značajno pogleda, ali tako to ide. Dođe momenat kada te sve to frustrira, ali mislim da se ponio odlično i da je bio mentalno dobro pripremljen”, kaže Boris Beker dodavši da svi treba da se probude i shvate veličinu srpskog igrača.

“Federer je najveći svih vremena ovdje i ima pravo da dobije ljubav publike, ali sa druge strane moraš da poštuješ četvorostrukog šampiona malo više. Nadam se da će sljedeće godine, ako on bude igrao više, dobiti više poštovanja. On je došao na Rodžerovu i Rafinu žurku koju im je upropastio”, kaže Beker.

Komentari

avatar