Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Basket: Red Bull Reign u Njegoševom parku

Iza naše zemlje su vrhunski rezultati, dva finala na svjetskom turniru, a pobjednik ovogodišnjeg takmičenja u Podgorici izboriće plasman na plametarno “Red Buli Reign” takmičenje

Treće izdanje “Red Bull Reign” turnira u 3×3 basketu u našoj državi biće održano u glavnom gradu, na terenu Budućnost Volija u Njegoševom parku.

Foto: Redbull.com

Iza naše zemlje su vrhunski rezultati, dva finala na svjetskom turniru, a pobjednik ovogodišnjeg takmičenja u Podgorici izboriće plasman na plametarno “Red Buli Reign” takmičenje.

Prošle godine Crnu Goru su predstavljali Aleksandar Jović, Marko Koljević, Aleksandar Bogojević i Rajko Tapušković, a u borbi za trofej selekcija Sjedinjenih Američkih Država savladana je 23:18.

Najavljene su neznatne modifikcije pravila. Ovog puta utakmice će se igrati do 21 poena, odnosno isteka 10 minuta. Po dvije najbolje ekipe idu u nove dvije grupe, odakle pobjednici formiraju polufinalne parove, a finale se igra do postizanja 21 poena, odnosno isteka deset minuta, u slučaju manje efikasnosti.

Organizatori napominju da na dan početka takmičenja svi učesnici moraju imati navršenih 18 godina. Pravo učešća imaju državljani Crne Gore. Nastupiće 16 timova koji prvi kompletiraju zvanične prijave.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve