Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Balkanski šmek Mastersa u Parizu

Poznata su prva dvojica učesnika polufinala Mastersa u Parizu, koje će po svemu sudeći imati balkanski šmek - Grku Stefanosu Cicipasu i Bugarinu Grigoru Dimitrovu mogao bi večeras da se pridruži i Novak Đoković.

Poznata su prva dvojica učesnika polufinala Mastersa u Parizu, koje će po svemu sudeći imati balkanski šmek – Grku Stefanosu Cicipasu i Bugarinu Grigoru Dimitrovu mogao bi večeras da se pridruži i Novak Đoković ako savlada Danca Holgera Runea, dok će četvrti biti poznat nakon duela Aleks de Minor (Australija) i Andrej Rubljev (Rusija).

U svakom slučaju u prvom polufinalu sjutra u Parizu igraće Cicipas i Dimitrov, koji posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi.

Dimitrov kao da je tek  sa 32 godine prebolio sve dječje bolesti i u završnici 2023. godine igra sjajno što je na svojoj koži danas osjetio i Poljak Hubert Hurkač koji je poražen sa 2:1 u setovima (6:1, 4:6, 6:4).

Do polufinala je stigao i Cicipas, koji je nakon jučerašnejg trijumfa protiv Aleksandra Zvereva, kojim se plasirao na završni Masters u Torinu, danas počistio Rusa Karena Hačanova sa 2:0 (6:3, 6:4) za sat i 20 minuta igre.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve