Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Bajern stavio tačku na nade Crvene zvezde u Evroligi

Crvena zvezda je samo u prva dva minuta imala rezultatsku prednost, a sve nakon toga bilo je na strani Bajerna koji je na kraju pobijedio sa 74:66 (20:19, 12:8, 21:19, 21:20).

Košarkaši Bajerna pobijedili su večeras u Minhenu Crvenu zvezdu i tako stavili tačku na nade beogradskog kluba u Evroligi i ove sezone.

Crvena zvezda je samo u prva dva minuta imala rezultatsku prednost, a sve nakon toga bilo je na strani Bajerna koji je na kraju pobijedio sa 74:66 (20:19, 12:8, 21:19, 21:20).

Crvena zvezda bez povređenog Miloša Teodosića nije ličila na sebe, pogotovo u napadu, tako da je njemački tim zasluženo stigao do 12. pobjede u sezoni, a državni projekat Srbije ostao je prikovan za 16. mjesto sa tri pobjede manje od mjesta koje vodi u plej-in.

Crvena zvezda večeras nije imala igrača koji bi poveo tim do pobjede, a u potpunom sivilu tima najbolji je bio Bolomboj koji je postigao 11 poena, a imao je i osam skokova.

U ekipi Bajerna najefikasniji je bio Devin Buker sa 22 poena, dok je Sehi Ibaka ubacio 12 poena i imao osam skokova i tri asistencije.

Monako je priredio iznenađenje pobjedom u Barseloni 77:67, a čak petorica gostujućih košarkaša imali su dvostruki poenterski učinak.

Iako ne najefikasniji najbolji je bio Donta Hal sa 10 poena (šut 5/5), a imao je i sedam skokova.

U prvom meču današnjeg programa Evrolige Baskonija Duška Ivanovića je poražena od Fenerbahčea u Istanbulu sa 111:96.

Pobjednika u posljednjoj četvrtini odlučio je Tarik Biberović koji je nanizao pet trojki iz pet pokušaja i donio turskom timu važan trijumf.

Olimpijakos je bez problema u Kaunasu pobijedio Žalgiris sa 95:76, iznenađenje je priredio Asvel pobjedom protiv Milana na svom parketu, bilo je 81:77, a italijanski predstavnik je tim porazom znatno umanjio šanse za plasman u plej-in.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve