Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Atletika: Sve u znaku Mornara

Takmičenje je okupilo 120 atletičara iz 11 klubova (Jedinstvo, Mornar, Lim, Sanja, Orion, Rudar, Tara, Budućnost, Lovćen, Podgorica i Nikšić)

Nakon dva uzbudljiva takmičarska dana završeno je pojedinačno i ekipno prvenstvo Crne Gore u atletici za juniore. Takmičenje, koje je održano na atletskom stadionu SRC ”Topolica” u Baru, u organizaciji Atletskog saveza Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Uprave za sport i mlade Crne Gore, obilježio je Mornar, koji je slavio u obje konkurenciji.

Takmičenje je okupilo 120 atletičara iz 11 klubova (Jedinstvo, Mornar, Lim, Sanja, Orion, Rudar, Tara, Budućnost, Lovćen, Podgorica i Nikšić).

U ekipnoj konkurenciji kod juniora prvo mjesto osvojili su atletičari Mornara sa 5.410 bodova, drugi su bili atletičari Lima iz Berana sa 5.135, a treće mjesto pripalo je članovima Lovćena, koji su sakupili 3.087 bodova.

Kod juniorki trijumfovale su takmičarke Mornara (5.794 boda), dok su članice AK Sanja osvojile drugo mjesto sa 5.262 boda, a treće je bilo Jedinstvo sa 4.361 bodom.

Takmičenju su ispred ASCG prisustvavali: sekretar Milan Madžgalj, selektor Osman Erović i nacionalni treneri Zoran Jojić, Ivan Popović i Marko Ristić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve