Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Arteta: Pokazali smo kvalitet, drago mi je što se nijesmo uspaničili

''Nijesmo počeli da igramo onako kako je protivnik želio, već smo nastavili da guramo u svom smjeru, da vjerujemo i tako smo zaslužili pobjedu''

Trener Arsenala Mikael Arteta kazao je da je ponosan na ekipu, koja je ostala pribrana uprkos tome što je gubila od Vest Hema na poluvremenu. Tim iz Londona je u nastavku stigao do pobjede 3:1 i učvrstio se na prvom mjestu na tabeli Premijer lige.

“Pokazali smo veliku smirenost, ali i kvalitet. Nijesmo počeli da igramo onako kako je protivnik želio, već smo nastavili da guramo u svom smjeru, da vjerujemo i tako smo zaslužili pobjedu”, kazao je trener “tobdžija”.

Edi Nketija je pokazao da može da zamijeni povrijeđenog Gabrijela Žezusa.

“Snažno sam zagrlio Nketiju jer je to u potpunosti zaslužio zbog toga kako je igrao. Pokazao je snagu i dobar tajming, bio je pribran u ključnim situacijama. Izuzetno je odigrao. On ima kapacitet da često daje golove, to vidimo svakog dana na treningu i zbog toga ima i samopouzdanje“, rekao je Arteta.

Arsenal je još jednom potvrdio da je ozbiljan kandidat za titulu.

“Dali smo gol u savršenom trenutku i publika je bila fenomenalna. Kada smo postigli gol, sve je počelo da teče u našem smjeru. Drago mi je što se nismo uspaničili u teškom trenutku i što smo pratili plan“, kazao je španski trener.

Arsenal u narednom kolu, u petak, gostuje Brajtonu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve