Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Anćeloti ne ide iz Madrida: Sigurno ću i dalje biti trener Reala

Anćeloti je po povratku na klupu Reala prošle sezone osvojio Ligu šampiona i La ligu. Rezultati u tekućoj sezoni nisu na tom nivou, ali i dalje je otvorena mogućnost da Madriđani odbrane trofej u elitnom takmičnju

Italijanski stručnjak Karlo Anćeloti istakao je da će i naredne sezone predvoditi kraljevski klub.

U prethodnom periodu govorilo se o odlasku trofejnog trenera, o potencijalnom preuzimanju brazilske reprezentacije, ali od toga neće biti ništa…

“Siguran sam da ću sljedeće sezone biti ovdje kao trener Real Madrida, poštovaćemo ugovor”, rekao je Anćeloti na pres konferenciji pred utakmicu “blankosa” sa Kadizom.

Anćeloti je po povratku na klupu Reala prošle sezone osvojio Ligu šampiona i La ligu. Rezultati u tekućoj sezoni nisu na tom nivou, ali i dalje je otvorena mogućnost da Madriđani odbrane trofej u elitnom takmičnju.

“Mislim da Florentino Perez želi da ostanem i nastavim, uvijek je bio ljubazan prema meni. Ponosan sam na ono što sam uradio i što radim ovdje”, zaključio je Anćeloti.

Real je preko Barselone izborio plasman u finale Kupa Kralja, gdje ga početkom maja čeka bitka za trofej protiv Osasune.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve