Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Anćeloti: Iznenađen sam samo timskim duhom

On je istakao i da nije iznenađen dobrim rezultatima Evertona u posljednjih nekoliko kola

Trener Evertona Karlo Anćeloti rekao je da će sa upravom kluba o pojačanjima u zimskom prelaznom roku razgovarati nakon utakmice s Liverpulom u nedjelju.

Foto: Goal.com

Anćeloti je je mandat na klupi Evertona započeo sa dvije pobjede, a u srijedu, prije meča u FA Kupu sa Liverpulom u nedjelju, njegovu ekipu očekuje gostovanje Mančester sitiju.

“Prelazni rok još nije počeo, počinje sjutra. Puno je glasina i to je normalno. Svuda je tako. Posle 5. januara imaću sastanak s upravom i razgovaraćemo o tome da li je moguće da pojačamo tim”, rekao je Anćeloti, prenose britanski mediji.

I pored toga što je Siti treći na tabeli Premijer lige sa 14 bodova zaostatka za vodećim Liverpulom, Anćeloti je istakao da je to gostovanje dobra prilika da vidi koliko je njegov tim napredovao.

“Meč protiv Sitija će biti fantastičan test da vidimo gdje smo. Stvarno su jak tim, ali imamo samopouzdanja. Dobro je imati takav test, baš kao i protiv Liverpula. Moramo da budemo konkurentni protiv najboljih timova Engleske i Evrope”, rekao je Anćeloti.

On je istakao i da nije iznenađen dobrim rezultatima Evertona u posljednjih nekoliko kola.

“Da li sam iznenađen? Nijesam. Iznenađen sam samo timskim duhom. Dankan Ferguson je zaista odradio dobar posao. Zatekao sam igrače sa karakterom, sa dobrim stavom, to je i razlog što nisam mnogo toga promijenio. Nadam se da ćemo da nastavimo u ovom ritmu”, rekao je Anćeloti.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve