Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Alvaro Morata se onesvijestio nakon utakmice Porta i Juventusa

Španski napadač u igru je ušao u 63. minuti, iako je bio nedovoljno spreman nakon što se tokom cijele sedmice borio s gripom, a još uvijek se nije oporavio

Trener Juventusa Andrea Pirlo odgovarao je na pitanja na konferenciji za medije nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj je torinski tim poražen od Porta 2:1, a strateg Stare dame je tom prilikom otkrio da se španski napadač Alvaro Morata onesvijestio po završetku meča.

Španski napadač u igru je ušao u 63. minuti, iako je bio nedovoljno spreman nakon što se tokom cijele sedmice borio s gripom, a još uvijek se nije oporavio.

“Morata nije bio u najboljem izdanju, još se nije potpuno oporavio od gripe. Na kraju meča morao je leći u svlačionici i nakratko se onesvijestio, a nije bio dobro ni prije meča”, kazao je Pirlo koji je bio primoran da ubaci rovitog Španca u igru u nedostatku drugih napadačkih rješenja.

Juve je pružio vrlo blijedu partiju i na kraju je poražen 2:1. S obzirom kako su igrali, rezultat je čak i zadovoljavajući i daje im nadu da u revanšu za 14 dana mogu nadoknaditi zaostatak i proći dalje.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve