Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Alkaras: Zreliji sam, ali moram još dosta da učim

Nadigrao ga je Danil Medvedev u polufinalu (3:1), pa je Španac nakon meča zaključio da uprkos svemu ima još dosta prostora da uči o tenisu i tome kako da se nosi s pritiskom koji je sam sebi nametnuo

Karlos Alkaras je posljednjih godinu pokazao kakav je teniski as, ali je rano jutros ostao bez šansi da brani titulu na US openu.

Nadigrao ga je Danil Medvedev u polufinalu (3:1), pa je Španac nakon meča zaključio da uprkos svemu ima još dosta prostora da uči o tenisu i tome kako da se nosi s pritiskom koji je sam sebi nametnuo.

“Ovakvi mečevi se dešavaju, čak i ako osjećam da sam drugačiji igrač i zreliji. Danil je bio sjajan, a ja nisam mogao da pronađem rješenja. Misliom sam da sam u tome napredao, da mogu da nađem način kada ne ide sve kako treba”, rekao je Alkaras i nastavio:

“Sada sam promijenio mišljenje – nisam dovoljno zreo da “hendlujem”, moram još da učim. Sada je vrijeme da razgovaram sa svojim timom, moram da iz ovog poraza naučim, jer želim da budem još bolji”, istakao je osvajač dvije grend slem titule.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve