Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Aleksandar Šćekić se vratio u Partizan

Šćekić je drugo pojačanje Partizana u prelaznom roku, pošto je prije nekoliko dana ugovor sa crno-bijelima potpisao i lijevi bek Nikola Antić.

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić se vratio u Partizan poslije godinu i po igranja u Poljskoj, UAE i Izraelu.

Šćekić je drugo pojačanje Partizana u prelaznom roku, pošto je prije nekoliko dana ugovor sa crno-bijelima potpisao i lijevi bek Nikola Antić.

“Kada odeš iz Partizana tek onda vidiš kolika je tvoja ljubav prema klubu i da sve što radiš ne može da se mjeri sa emocijom koju osjećaš kada izađeš pred svoje navijače. Daću sve uz ove momke da se Partizan u ovoj sezoni vrati na tron. Mnogo rada i napora je pred nama, ali smo spremni”, rekao je Šćekić, saopštio je Partizan.

Iskusni vezista stiže u Humsku poslije epizode u Hapoelu iz Haife, a u Beogradu ga dobro pamte jer je među crno-bijelima proveo tri i po godine nakon što je leta 2018. godine stigao iz Turske.

Šćekić je ostavio sasvim pristojan utisak u prvom mandatu, osvojio je i Kup Srbije, da bi u januaru prošle godine otišao u poljski Zaglebje Lubin.

Šest mjeseci kasnije, pojačao je Dibu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, nakon čega slijedi prelazak u Hapoel.

On je u karijeri igrao još za Berane, Lovćen, bjelopoljski Jedinstvo, Bokelj, i Genčerbirligi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve