Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Adžić: Očekivao sam težak meč i pored problema koje ima Vlčea

“Plave” su slavile kod kuće i osvojile važne bodove u borbi za plasman u sljedeću rundu Lige šampiona

Trener Budućnosti Dragan Adžić očekivao je težak meč protiv Vlčee, bez obzira na probleme koje je imao rumunski tim.

Adžić, Foto: Žrk Budućnost

“Plave” su slavile kod kuće i osvojile važne bodove u borbi za plasman u sljedeću rundu Lige šampiona.

“Očekivao sam ovakav meč i pored problema koje ima Vlčea. Jako cijenim igračice i stručni štab rumunskog tima, te način na koji igraju, tako da nijesam iznenađen. Zadovoljan sam što smo uspjeli da ostvarimo pobjedu uprkos brojnim problemima koje imamo, a na koje se nadovezala povreda Pino. Ni mi nijesmo u nekom posebnom ritmu zbog neigranja utakmica u posljednje tri sedmice, ali izdržali smo i upisali važne bodove u borbi za prolaz u narednu fazu. Vjerujem da će Vlčea biti kompletnija narednog vikenda i da će još bolje odigrati na gostovanju Borusiji u Dortmundu. Zaslužuju plasman u narednu fazu, jer imaju veoma dobar tim i dobru energiju”, rekao je Adžić.

Armel Atingre je imala šest odbrana, a upisala se i u strijelce, jer je u prvom poluvremenu zatresla prazan gol rumunskog tima.

“Bilo je veoma teško i srećna sam što smo slavile pobjedu. To je najvažnije jer sada imamo vremena da se spremimo za naredni meč. Za oba tima ovo je veoma nezgodan period, jer imaju problema sa koronavirusom u svojim redovima. Izgubile smo ritam jer nijesmo igrale posljednje tri sedmice, dok Vlčea nije bila u kompletnom sastavu zbog pozitivnih slučajeva na novi virus”, rekla je golmanka Budućnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve