Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA: Budućnost u Čačku protiv Borca

Budućnost je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila devet pobjeda i ima pet više od rivala

Košarkaši Budućnosti igraće danas u Čačku protiv Borca utakmicu 13. kola ABA lige.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila devet pobjeda i ima pet više od rivala.

– Igramo protiv ekipe, koja je imala težak poraz u posljednjem kolu protiv Crvene zvezde. Sigurno će htjeti da pokažu reakciju nakon tog meča i daju sve od sebe da probaju da nas iznenade pred svojom publikom. Na nama je da damo maksimum, da uradimo ono što smo pripremili i da dobijemo tu utakmicu. Takve utakmice moramo dobijati kako bismo ostvarili svoj cilj. Napokon imamo deset igrača na treningu. Nadam se da će iz dana u dan sve biti bolje, rekao je krilni centar ”plavih” Marko Jagodić Kuridža.

Uoči puta za Čačak, crnogorski prvak naišao je na novu neprijatnost. Trener Aleksandar Džikić pozitivan je na korona virus, pa će Podgoričane s klupe predvoditi njegov pomoćnik Srđan Flajs.

– Domaćini će uraditi sve da poprave utisak iz prethodnog kola. Igraju jednom sedmično, imali su dovoljno vremena da se odmore, prestroje i pripreme za nas. Oba tima imaju svoje probleme, tako da danas ne znamo u kojim sastavima će se igrati. Imaju odlične strijelce na bekovskim pozicijama i centarsku liniju koja može da se formatira prema potrebi. Sa druge strane, mnogi timovi su imali probleme sa njihovim zonskim adaptacijama. Znamo pred kakvim navijačima igramo i to nas dodatno motiviše, rekao je Flajs.

Susret u Čačku počeće u 18 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve