Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Sutjeska remizirala protiv Iskre, goleada pod Malim brdom

Sutjeska je kraj Bistrice remizirala protiv Iskre 1:1 i na taj način omogućila Budućnosti da u sjutrašnjem meču vrati plus osam, nakon što je u prošlom kolu smanjila zaostatak na minus šest bodova

Nastavljena je Prva Telekom crnogorska fudbalska liga i u toku je 21. kolo.

Foto: FK Sutjeska

Sutjeska je kraj Bistrice remizirala protiv Iskre 1:1 i na taj način omogućila Budućnosti da u sjutrašnjem meču vrati plus osam, nakon što je u prošlom kolu smanjila zaostatak na minus šest bodova. Nikšićani su poveli golom Dragana Grivića u 27. minutu meča, da bi Zoran Petrović golom u 59. minutu donio bod Iskri.

Prava goleada viđena je pod Malim brdom gdje je Petrovac remizirao protiv Zete 2:2. “Nebesko plavi” su poveli golovima Igora i Petra Vukčevića u drugom i osmom minutu, da bi Golubovčani odgovorilili golovima Kodoa u 34. i Jovana Baošića u 36. minutu meča za konačan rezultat.

U trećem današnjem meču  Grbalj je u Radanovićima dočekao Podgoricu i taj meč je završen bez golova.

Preostala dva susreta zakazana su za sjutra gdje će Titograd dočekati Rudar na Starom aerodromu (15h) i Budućnost ugostiti Kom pod Goricom (17h)

Rezultati:

SUTJESKA – ISKRA 1:1 (27’ Grivić – 59’ Petrović
PETROVAC – ZETA 2:2 (2’ I.Vukčević, 10’ P. Vukčević – 34’ Kođo, 36’ Baošić)
GRBALJ – PODGORICA 0:0
OFK TITOGRAD – RUDAR (nedjelja 15h)
BUDUĆNOST – KOM (nedjelja 17h)

Sutjeska je nakon 21. kola osvojila 40 bodova, četiri više od trećeplasirane Iskre i pet manje od lidera Budućnosti koja sjutra igra meč. Zeta je i dalje četvrta s 29, bod manje ima Podgorica, Rudar stoji na 24, a Titograd na 22 koliko ima i Petrovac, a  u začelju su Kom s 19 i Grbalj sa 14 bodova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve