Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Budućnost rutinski protiv Petrovca, Iskra srušila i Zetu

U 14. kolu Budućnost je nastavila pobjednički niz i savladala Petrovac pod Goricom 3:0, golovima Dejana Boljevića u 11., Draška Božovića u 28. i Miloša Mijića u 91. minutu meča

Nastavlja se Telekom crnogorska fudbalska liga i danas su na programu četiri utakmice.

Foto: KK Budućnoast

U 14. kolu Budućnost je nastavila pobjednički niz i savladala Petrovac pod Goricom 3:0, golovima Dejana Boljevića u 11., Draška Božovića u 28. i Miloša Mijića u 91. minutu meča.

Teška borba viđena je u Radanovićima gdje je Grbalj remizirao protiv Koma 1:1. Vođstvo Zlatičanima donio je japanski internacionalac Ahiro Sentoku u 13. minutu, da bi “trikolori” odgovorili golom Bobana Đorđevića u 73. minutu meča za konačan rezultat.

U pretposljednjem meču Iskra je nastavila s sjajnim partijama i u derbiju kola savladala Zetu u Lješkopolju nakon preokreta 3:1. Ivan Vukčević je donio vođstvo Golubovčanima u 23. minutu, a Miroje Jovanović je poravnao rezultat osam minuta kasnije. Igrao se 53. minut da bi Balša Boričić donio preokret “zlatičanima”, a Irfan Šahman  u 93. minutu potvrdio novi veliki trijumf.

U posljednjem meču Tiograd je nastavio lošu seriju i pretrpio novi poraz od Podgorice na Starom aerodromu 1:2. Lješkoploljci su poveli golovima Nikole Vujinovića u 15. i Balše Sekulića u trećem minutu nadoknade u prvom poluvremenu, a gol utjehe za “romantičare” postigao je Simeon Ajanah Činedu u 63. minutu meča.

Podsjetimo se, Sutjeska će sjutra kraj Bistrice dočekati Rudar s početkom u 13 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve