Subota, 3 Juna, 2023
Rubrika:

Tepić: Palma doživio civilnu smrt, pamtiće se kao organizator pedofilije

Ona je ocijenila da je Vučić stao u odbranu Markovića od momenta kada mu je obezbijedio odbranu na televizijama sa nacionalnom frekvencijom

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocijenila je da je predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, optužen za podvođenje žena i maloljetnica na žurkama u Jagodini, doživio “civilnu smrt” i da će “dok je živ biti upamćen kao organizator pedofilije i prostitucije”.

– I to je nešto o čemu postoji mnogo svjedočenja, mnogo žrtava, mnogo očevidaca i to zna i Vučić, i to zna i Palma, i to znaju i njihove porodice i njihovi saradnici i porodice njihovih saradnika. Ali je tužilaštvo povuklo ručnu, dakle nije reklo da je odustalo, ali je povuklo ručnu i reklo da u ovom trenutku ne može da ide dalje – rekla je Tepić u Požarevcu.

Ona je ocijenila da je Vučić stao u odbranu Markovića „od momenta kada mu je obezbijedio odbranu na televizijama sa nacionalnom frekvencijom“.

Dodala je i da je Marković „prijetio i zastrašivao“ i svjedoke i njih koju su otvorili proces, ali i da je davao „lažne iskaze da je uznemiren, da ga ugrožavaju i da mu žele nesreću“.

– A ja ga se sjećam jedino kako igra kolo po televiziji i kako se veseli unaprijed toj svojoj pobjedi koju mu je Aleksandar Vučić obezbijedio – rekla je Tepić.

Ona je ocijenila i da se taj slučaj neće dovesti formalno-pravno do kraja „dokle god ova vlast bude na snazi“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve