Srijeda, 29 Novembra, 2023
Rubrika:

Policija objavila detalje nesreće hrvatskog ministra, podnijeta krivična prijava

Po nalogu zamjenice Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru, nad tijelom preminulog vozača obaviće se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici ‘Dr. Juraj Njavro’ u Vukovaru, saopšteno je iz policije.

Hrvatska policija je u nedelju objavila detalje o saobraćajnoj nesreći koja se desila u suboru ujutru kod Vinkovaca, a u kojoj je učestvovao ministar odbrfane Mario Banožić. U nesreći je jedan muškarac poginuo, a protiv ministra je podnijeta krivična prijava.

Uviđajem saobraćajne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru, utvrđeno je da je Banožić ličnim vozilom vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje, preticao teretno vozilo koje se ispred njega kretalo u istom smjeru, a da se nije uvjerio da to može da uradi na bezbjedan način.

Usljed toga je došlo do udara prednjeg dijela njegovog vozila u prednji dio kombija pulskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak. Usljed zadobijenih povreda 40-godišnji vozač je preminuo na mestu njesreće, dok je Banožića Hitna pomoć prevezla u Opštu županijsku bolnicu u Vinkovcima, a potom u Klinički bolnički centar Osijek na dalje liječenje.

Po nalogu zamjenice Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru, nad tijelom preminulog vozača obaviće se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici ‘Dr. Juraj Njavro’ u Vukovaru”, saopšteno je iz policije.

Od Banožića su uzeti uzorci krvi i urina radi analize.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve