Četvrtak, 30 Novembra, 2023
Rubrika:

DAČIĆ STAO U ODBRANU VUČIĆEVIH KRIMINALACA: Kaže da ne raspolaže bilo kakvim informacijama da je Radoičić na snimku

Pulen Slobodana Miloševića kaže da ne raspolaže bilo kakvim informacijama da je Radoičić na snimku, ali je siguran da je u pitanju podvala!

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić stao je u odbranu kriminalno-terorističkih jedinica bliskih Beogradu i srpskom autokrati Aleksandru Vučiću, koje su u neđelju izazvale krvoproliće na sjeveru Kosova.

Dačić je izjavio da ne zna da li je potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić na snimku koji je objavio ministar policije Kosova, ali da je “očigledno” da to nije snimak od dana napada na sjeveru Kosova.

“Ne raspolažem bilo kakvim informacijama da li je on (Radoičić) na snimku ili ne, ja zaista ne znam”, rekao je Dačić 26. septembra za Radio televiziju Srbije (RTS), navodeći da snimak “nije od toga dana” i da je riječ o “podvali”.

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja objavio je 26. septembra video navodeći da se na njemu vidi da je Radoičić bio među naoružanim osobama koji su se sukobili sa policijom Kosova u manastiru Banjska u opštini Zvečan na sjeveru Kosova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad_mne
27.09.2023-13:55 13:55

Kada prenosite halucinacije potrčka, koji je relativizovao sve srpske zločine, koje je njegov šef organizovao, tada dobijete gluposti!

Nizo
27.09.2023-18:38 18:38

Nijedni crnogorski mediji ne treba da daju medijski prostor bipolarnom degenu dačicu, vulinu, gasicu.

Nikola
27.09.2023-20:20 20:20

Od tezgi kafanskih nemaš kada da se informišeš