Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković u Plavu: DPS će nakon reorganizacije biti nosilac odgovorne vlasti u Crnoj Gori

''Naša vizija je da kroz partijske izbore dođemo do reorganizovane Demokratske partije socijalista i da tako reorganizovani budemo nosilac vlasti u Crnoj Gori''

Demokratska partija socijalista (DPS) izboriće se da bude nosilac odgovorne vlasti posvećene dobrobiti svih građana Crne Gore, kazao je kandidat za predsjednika partije Danijel Živković na tribini u Plavu.

,,Vjerujem da svaki čovjek ima neku viziju i razmišlja kako da tu viziju ostvari. Naša vizija je da kroz partijske izbore dođemo do reorganizovane Demokratske partije socijalista i da tako reorganizovani budemo nosilac vlasti u Crnoj Gori”, kazao je Živković.

Tribina u Plavu/ Foto: DPS

Dodao je da će reorganizacija partije doprinijeti buđenju nove energije na svim nivoima, ali i afirmisanju stručnih, posvećenih i odgovornih ljudi.

On je na stranačkoj tribini u Plavu kazao da će vrijeme, posvećenost, rad i strpljenje biti najbolji recept kako da DPS izađe kao pobjednik u aktuelnom političkim previranjim:

“Svakako, nećemo sjedjeti skrštenih ruku i čekati da nam nešto padne samo. Zbog toga počinjemo od sebe. Moramo popraviti stvari. Radimo i mijenjajmo ono što je potrebno, a čuvajmo ono što su vrijedna ostvarenja naše politike: od sačuvanog mira i stabilnosti, obnove državnosti, članstva u NATO, otvorenih svih poglavlja sa EU, zaključno sa našim vjerovatno i najvećim ostvarenjem – očuvanjem građanskog koncepta kao neophodnog preduslova za opstanak i razvoj Crne Gore”, kazao je Živković.

Tribina u Plavu/ Foto: DPS

Konstatujući da se politika bavi životom ljudi, ukazao je da politika podrazumijeva kompromis i razgovor na različite teme.

“Zato smo odlučili da otvorimo razgovor sa članstvom i idemo na neposredne izbore. I zaista me raduje činjenica da smo postali pioniri kada je razvoj unutarpartijske demokratije u pitanju, jer je ovo istorijski trenutak”, saopštio je kandidat za predsjednika DPS-a.

Tribina u Plavu/ Foto: DPS

Na kraju svoj obraćanju članovima partije u Plavu, osvrnuo se na to da u ovoj opštini DPS vrši vlast u koaliciji sa Socijaldemokratama, Socijaldemokratskom partijom i Bošnjačkom strankon – tradicionalnim koalicionim partnerima.

Tribina u Plavu/ Foto: DPS

“Uvijek zajedno branimo našu politiku i državu. Treba da nastavimo da radimo u istom ritmu i da čuvamo povjerenje svake građanke i građanina ovog kraja. Ne zaboravimo da moramo čuvati jedni druge. Vi najbolje ovdje znate šta to znači”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve