Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković o Abazoviću: Takva opsesija vlašću nezabilježena u savremenoj političkoj istoriji

Šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista Danijel Živković oglasio se na Twitteru povodom izjave potpredsjenika Vlade Dritana Abazovića

Šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista Danijel Živković oglasio se na Twitteru povodom izjave potpredsjenika Vlade Dritana Abazovića.

Dritan Abazović je rekao za sve građane, “pola Crne Gore”, koji nijesu glasali njegovu koaliciju, da su kriminalci. Takva opsesija vlašću kakva se desila kod Dritana Abazovića, nezabilježena je u savremenoj političkoj istoriji – napisao je Živković na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Spijun
03.03.2021-16:26 16:26

Gospodine Zivkovicu vidi on da-URA-DF-DEMOKRATE U NIKSIC kola im se ruse u provaliju i da im vise povratka nema ! NJIHOVIM PODVALAMA I LAZIMA mnogo su nervozni jer im je ista sudbina ka utopljenik koji se davi nema zasta da se uhvati i onda spasa nema !DA JE VJECNA!

Dajevjecna
03.03.2021-17:10 17:10

Najvisi si GOSPODIN ZIVKOVICU Pamtimo mi SKUPSTINU njegovu PRIJETNJU TEBI -SKRELJI-I OSTALIM MANJINAMA- DPS – dobili su nervozu jer im je dosao kraj I ne znaju VISE u KOJOJ se DRZAVI NALAZE!!