Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Treba li da nam odlazak kod doktora bude rizik za naše živote

Treba li da nam svaki odlazak kod doktora bude rizik da, umjesto adekvatne pomoći nama i našim najbližima, mi strahujemo za naše živote, što u Nikšiću nikad do sad nije bio slučaj, upitao je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević

Treba li da nam svaki odlazak kod doktora bude rizik da, umjesto adekvatne pomoći nama i našim najbližima, mi strahujemo za naše živote, što u Nikšiću nikad do sad nije bio slučaj, upitao je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

“Možda da nam objasni neko iz Ministarstva zdravlja kako je stariji pacijent iz Nikšića završio u komi i smješten na interno odjeljenje jer mu je medicinska sestra iz patronaže dala kristalni insulin običnim, umjesto adekvatnim špricem”, napisao je funkcioner SD-a.

Pa ocijenio sljedeće.

“Ovo je, logično, rezultiralo hipoglikemijskom komom i dobro je čovjek živ od tolike doze insulina koju je dobio usljed neznanja medicinskog radnika. Šta još treba da se desi pa da resorno ministarstvo i rukovodstvo zdravstvenih institucija u Nikšiću budu pozvani na odgovornost”, dodao je Zirojević.

Treba li da nam svaki odlazak kod doktora bude rizik da, navodi portparol SD, umjesto adekvatne pomoći “nama i našim najbližima, mi strahujemo za naše živote, što u Nikšiću nikad do sad nije bio slučaj”?

“Ovo nije CEDIS pa da ga dovedete do stečaja, ovdje su ljudski životi u pitanju”, objavio je Zirojević na Twitter-u.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve