Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević poručio Spajiću: Bezbjednost građana mora biti prioritet, pa makar i Vi i ja iz tog procesa izašli kao zombiji

Od Vas očekujemo da se, kao prvi čovjek izvršne vlasti, i te kako pozabavite opštim haosom koji vlada u bezbjednosnom sektoru

Selo gori, a Milojko Spajić se češlja! Predsjednik Vlade izjavu da nije odgledao niti “jedan sekund” jučerašnjeg Odbora za bezbjednost i odbranu, niti će, kako kaže, “ikad u životu gledati to”. E pa, predsjedniče Vlade, malo ste pobrkali lončiće, saopštio poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

“Dok ste bili građanin Milojko Spajić, mogli ste zatvarati oči pred ovakvim alarmantnim situacijama i birati da, umjesto gledanja Odbora za bezbjednost i odbranu, vrijeme provodite na Tajlandu sa Japankom budistkinjom”, kazao je Zirojević.

Danas, dodao je Zirojević, kao predsjednik Vlade, to ne možete.

“Od Vas očekujemo da se, kao prvi čovjek izvršne vlasti, i te kako pozabavite opštim haosom koji vlada u bezbjednosnom sektoru, a kojem smo svjedočili juče na odboru. Bezbjednost naših građana mora biti prioritet, pa makar i Vi i ja iz tog procesa izašli kao zombiji! Mogao sam i ja juče dan provesti na terasi nekog od podgoričkih lokala ali su mi građani, kao i Vama, dali mandat da preko 10 sati sjedim i slušam raznorazne gadosti iznešene tokom navedene sjednice. Zato ćete, predsjedniče Vlade, morati gledati sjednice odbora! Ne zbog toga što je to lijepo i zanimljivo, već zbog toga što je to Vaš posao. Ako do sad to nijeste uspjeli da razumijete, bilo bi dobro da Vas konačno neko od Vaših saradnika to nauči. Odgovorni ste za rad SVAKOG resora u ovoj državi”, zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve