Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević poručio Abazoviću: Dok si se bavio izdajom države i organizovanjem šverca, neko je radio tvoj posao

Premijer je u javnosti prepoznat kao lažov i za mnogo veća pitanja od ovog. Pa ipak, javnosti radi, moramo reagovati na još jednu bezočnu laž koja dolazi iz njegove kuhinje, kazao je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević

Premijer je u javnosti prepoznat kao lažov i za mnogo veća pitanja od ovog. Pa ipak, javnosti radi, moramo reagovati na još jednu bezočnu laž koja dolazi iz njegove kuhinje, kazao je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

„Dakle, ništa ti nijesi povećao niti se tvoja izdajnička Vlada uopšte bavila ekonomijom. Penzionerima i ugroženim kategorijama, pogotovo. Povećanje na 253 eura došlo je na inicijativu kluba poslanika Socijaldemokrata koji je, podsjetiću, Skupštini predložio više zakonskih rješenja od kompletne Vlade“, kazao je Zirojević.

Dok se, kako navodi, Abazović ‘bavio izdajom države i organizovanjem šverca cigara, neko je radio njegov i posao njegove Vlade, kako bi građanke i građani živjeli bolje.

„Za građane nijesam saglasan, ali vas u URA-i definitivno urnisa IQ 86… mada vam je i ta brojka, očito, nedostižna. Da zaključim – naš rad u prethodnom periodu cijeniće građanke i građani na izborima, na osnovu svega onoga što smo za njih uradili. Tvoj i tvoje partije cijeniće, vrlo brzo, sudije i tužioci. Zbog toga više uopšte nijesi relaksiran. I ne bi trebao da budeš“, napisao je Zirojević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve