Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević odgovorio Bratić: Besramna je svaka Vaša pojava u javnosti

Kako je naveo, ''paralelni univerzumi su ipak svojstveni osobama Vaših psihičkih karakteristika, a besramna je svaka Vaša pojava u javnosti''

Profesorice Bratić, bijedna je jedino činjenica da ste Vi dobili priliku da se, u ovoj državi, za bilo šta pitate. Nije bilo samo bijedno, već i krajnje tragično, a posljedice Vašeg “znanja” ćemo tek da osjetimo i platimo, saopštio je portparol Socijaldemokrata SD, Nikola Zirojević. 

Kako je naveo, “paralelni univerzumi su ipak svojstveni osobama Vaših psihičkih karakteristika, a besramna je svaka Vaša pojava u javnosti”.

“Profesorice, problemi koje Vi imate, uključujući i one sa Crnom Gorom, ne liječe se na Twitter-u, nego na nekom drugom mjestu koje Vam preporučujem da posjetite”, kazao je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
29.06.2022-12:39 12:39

Bilećanka —tesko ona takva kakva je da razumije što je trebala da radi kao apostol u sekularnoj državi —ona je zaokupljena bila kako da “otpoi “sa prstom u uhu u crkvi /NAŠOJ /, kao i kako savremenom tehnikom pomjeri mauzolej…!? /njena fiks ideja…!? /—samozvana “ŽENA ČETNIK “
Nije dobro da nam ova osoba ostane u CG , jer bi nas potsjećala na 510 dana ,tuge i mučnine…