Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević nakon premijerovog imenovanja savjetnice: Bezobrazluk Krivokapića prevazilazi sve granice

Zli jezici bi rekli da je ovaj pošteni čovjek iz naroda imenovao savjetnicu dan pred pad Vlade kako bi nakon toga nastavila da godinu dana prima platu nakon razrješenja sa te funkcije. Bezobrazluk ovog čovjeka prevazilazi sve granice, poručio je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević

Zli jezici bi rekli da je ovaj pošteni čovjek iz naroda imenovao savjetnicu dan pred pad Vlade kako bi nakon toga nastavila da godinu dana prima platu nakon razrješenja sa te funkcije. Bezobrazluk ovog čovjeka prevazilazi sve granice, poručio je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

“Pogledaj, divni narode, kako ti ovo “poštenje” zavlači ruku u džep i sve građanke i građane pravi budalama. Sva sreća pa ćemo sa ovim klovnom koliko je sjutra priču završiti, a onda polako dolazi vrijeme kad će neko kompetentan utvrditi sva nepočinstva odlazeće vlasti”, naveo je Zirojević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
03.02.2022-19:57 19:57

Gospodine Zirojevicu stvarno je VEPAR gospodin za ovu balegu iz Cuca,sprdnja,a danas se “bucase u postenje”koje dopire do donjeg zensko vesa,smrad svetosavski,ispunio je amanet Rista Cirova Radovica da “nestane Crna Gora’ E Boze mu vode sjutra nosio nesoju.

NIKOLA
03.02.2022-20:00 20:00

Demokrate i Njega sve iskontrolisati Veliki lopovluk su napravili CRNOJ GORI! Dva lopova BECIC I KRIVI htjeli su SPRZIT  CG da se nebi CG oporavila ni za 100 Godina !
Nikoga majka nije rodila da:

-čini zlo
-podržava zločin
-ukida tuđe mišljenje
-ne voli svoju zemlju
-briše istoriju
-mrzi svoje porijeklo
-blati tuđu religiju
-radi protiv svog naroda
-linčuje po komandi
-botuje i spinuje
-širi mržnju
-bude izdajnik