Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Krivokapić da objavi rezultate svih njegovih testiranja na antitijela, da vidimo i mi to čudo nebesko

''Izgleda mu je neko, ma ko to bio, proročki dao ime Zdravko''

”U potpunosti sam saglasan da je premijer Krivokapić fenomen. Dodao bih, fenomen nad fenomenima. To je genije, doktor mašinstva, koji je od rezača papira mislio da je mobilna klima. Premijerej je fenomen i po tome da nam se, zbog njegovog lika i djela, sprda čitav region”, saopštio je portparol SD-a Nikola Zirojević.

”Fenomen je i po tome da se suočava sa ogromnim poteškoćama kada treba izgovori rečenicu u čijem sastavu se nalazi riječ duža od pet slova. Korijenima ovog problema se trenutno ne bih bavio.

Fenomen je i to da se ovakav čovjek uspio naći i na čelu mjesne zajednice, a kamoli države. Kod nas se, nekim natprirodnim čudom, održao evo skoro godinu dana. Bez podrške u Parlamentu, veseli Zdravko upravlja državom, lelujajući iz trake u traku.

I fenomen je, na kraju saznasmo, po tome što nije bolovao COVID, a evo godinu dana ima gomilu antitijela. Izgleda mu je neko, ma ko to bio, proročki dao ime Zdravko.
A ja bih rekao da je najveći fenomen to koliko je ovaj čovjek neistina sposoban da izgovori, a da ne trepne”, naveo je on.

”Zato pozivam premijera da konačno objavi rezultate svih njegovih testiranja na antitijela u ovom periodu. Da vidimo i mi to čudo nebesko, a za marketing neka ne brine. On je maskota ove Vlade od dana kada se pojavio u medijima”, zaključio je Zirojević u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve