Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević: Kovačević se takmiči sa Vranešom ko će više mržnje posijati, džaba je Mandić godinama vježbao glumu

Prema njegovim riječima, do skoro je to bio Vraneš, a danas je glavna partijska zvijezda Kovačević. Takmiče se, izgleda, ko će goru izjavu dati, ko će više mržnje posijati i ko će više zaličiti na fašizam

Predsjednik Opštine Nikšić i novoizabrani potpredsjednik Nove srpske demokratije Marko Kovačević, sramotnom izjavom povodom današnjeg zasijedanja Skupštine na Cetinju, samo je nastavio kampanju raspirivanja mržnje koju, nažalost, već duži vremenski period sprovodi uz amin njegovih koalicionih partnera u Nikšiću, ocijenio je poslnik i portparol SD-a, Nikola Zirojević.

Kako je naveo, džaba priče o crnogorskom Dalaj Lami, džaba mazanja očiju međunarodnim partnerima, što u Podgorici, što po brojnim međunarodnim adresama, džaba evropska i pomiriteljska priča u Parlamentu, kad se uvijek javi neki, viši ili niži funkcioner Nove srpske demokratije i pokaže pravo lice partije koju predstavlja.

“Džaba je Mandić godinama vježbao glumu (sjetimo se ruke na srce i pokajničkih izjava u predizbornim spotovima), kad suština njegove politike uvijek izbije na površinu od stranje politički neiskusnih, ali makar iskrenih kadrova”, kazao je Zirojević.

Prema njegovim riječima, do skoro je to bio Vraneš, a danas je glavna partijska zvijezda Kovačević. Takmiče se, izgleda, ko će goru izjavu dati, ko će više mržnje posijati i ko će više zaličiti na fašizam.

“Iako ne sumnjam da će Kovačević danas dobiti mnogo tapšanja po leđima i čestitki “kako mu je dobro rekao”, činjenica je, ipak, da su on i slični njemu najveća antireklama i Novoj srpskoj demokratiji, i koaliciji ZBCG i Andriji Mandiću samom”, zaključio je Zirojević.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
07.03.2024-19:34 19:34

Kovacevicu se moze..stim..sto ovaj sramotni niksicki narod suti..Mene se gade..!

Tara
09.03.2024-22:32 22:32

Zasto kazete nove srpske demokratije..oni dolaze od DF..koji su jurisali na Skupstinu drzave CG,,stim da je obore.i ubiju Pres'ednika drzave..sa ovim istim cetnikom..zori se Milojko..i svi njegovi pristalice..kakave cetnicke demokratije..koji pjevaju “ubij zakolji”